ElitlagetNoterat

A-laget hade upptaktsträff på Harrys inför ligapremiären

By 6 september, 2019 No Comments

Filip Borgryd, Padasak Taniviriyavechakul, Alexander Franzén, An Shu, Elliott Norling och Mikael Stålbro.

Falkenbergs BTK i samarbete med Sisu Idrottsutbildarna bjöd in till upptaktsträff på Harrys, där Peter Hammarström bjöd på såväl lokal som fika till ett femtiotal personer. Per Johansson från Sisu höll i intervjumikrofonen.

Sammanfattningsvis kan sägas att laget inför ligapremiären andades försiktig optimism. Sommarträningen har fungerat bra och coachen Mikael Stålbro är nöjd med vad han sett:

– Det ser riktigt bra ut, inga skavanker utan bara glada miner. Padasak kom hit häromdagen och visade direkt mycket fin form.

Samtliga spelare var överens om en sak:

-Vi har en härlig harmoni i laget och det ska bli riktigt roligt att få börja spela ligamatcher.

Lagets nestor, An Shu, hoppades kunna överraska de andra lagens spelare med sin i ligan något udda spelstil:

-Jag hoppas att en gammal kines ska kunna vinna matcher även den här säsongen.

Alexander Franzén, som är tillbaka i FBTK efter en ettårig utflykt till Munkedal och Næstved i Danmark, tyckte det kändes bra att vara ”hemma” igen:

-Det här ska bli riktigt roligt och det ser bra ut på träning.

Elliot Norling och Filip Borgryd, juniorer och nykomlingar i A-truppen, var mycket laddade:

-Vi kommer att göra vårt yttersta om vi får chansen att spela, men vi är också medvetna om att det är ett stort steg vi har tagit när vi nu hoppat över några divisioner. Samtidigt märker vi att den hårdare träningen redan gett resultat.

Kvällens värd, Peter Hammarström, hade också skänkt två biljetter till Harrys krogshow, som har premiär den 5 oktober och spelas till och med den 14 december. Priserna lottades ut och lyckliga vinnare blev Maritha Bengtsson och Tommy Lindskog.