NoteratVeteraner

FBTK vet – Kinna 4-0

By 11 december, 2017 No Comments

Det 34:e mötet mellan FBTKs veteraner och Kinna BTK slutade med seger för FBTK med 4-0. Faktum är att Kinna endast har en seger genom åren. Den kom den 23 mars 2004 i Falkenberg!

På grund av återbud en masse för Kinna spelades klubbmatchen med endast fyra lag den här gången. På bord 1 till 3 gällde 3-mannalag av traditionell modell. På bord 4 spelade FBTK med fyra spelare mot Kinnas tre enligt ett sinnrikt system utarbetat av Roland Paulsson. På bord 4 spelade man samtliga matcher i tre set, oavsett ställning efter två set.

Leif-Arne Svensson hade gett upp motståndet mot att spela match och debuterade med den äran i lag 3. Tre singelsegrar blev facit.

Hela fem hemmaspelare tog den här gången full pott, tre singelsegrar och delaktighet i dubbelseger. Dessa var Sven Johansson i lag 1, Tore Andersson och Hasse Karlsson i lag 2 samt Tommy Persson och Hans Larsson i lag 4. Noterbart är också att ingen hemmaspelare blev utan singelseger.

Efter matchen fikade lagen i Café Hjärtat. Rolf Pettersson, Kinna BTK, tackade för god match och god förplägnad samt utlovade betydligt tuffare motstånd i returmötet onsdagen den 7 februari 2018.

Falkenbergs BTK vet – Kinna BTK  4 – 0  (34-9)

Lag 1  6-4  Sven Johansson 3+dbl, Hans-Åke Benjaminsson 1+dbl, Karl-Arne Karlsson 1

Lag 2  9-1  Tore Andersson 3+dbl, Hasse Karlsson 3+dbl, Kent Ekman 2

Lag 3  8-2  Leif-Arne Svensson 3, Jan Bengtsson 2+dbl, Tommy Johansson 2+dbl

Lag 4  11-2  Hans Larsson 3+dbl, Tommy Persson 3+dbl, Lars-Åke Jacobsson 3, Arne Fredman 1