NoteratOkategoriserade

FRÅN STYRELSEN FÖR FALKENBERGS BTK: UPPROP TILL ALLA MEDLEMMAR

By 23 april, 2020 No Comments

Vi hoppas att ni allihop mår bra och att ni vidtar alla de försiktighetsåtgärder spm krävs i dessa tider. Av omtanke om er är träningshallen stängd sedan den 17 mars. Vi hoppas att ni hittar alternativa sätt att hålla formen tills vi åter kan börja träna inomhus. Vi är medvetna om att det finns klubbar som fortsätter träna inomhus, men FBTK gör det inte.

Coronaviruset ställer också till det ekonomiskt. Vi är inte ensamma om att ha det kämpigt just nu. Intäkterna krymper drastiskt, medan utgifterna ligger kvar. Risken är stor att många idrottsföreningar inte överlever den här jobbiga perioden, som vi i dagsläget inte ser något slut på.

Juli brukar vara en mycket bra månad för FBTK. Då har vi vanligtvis intäkter från Allsång på Vallarna, Wheels & Wings och SummerCamp. Just nu vet vi inte ens om dessa evenemang kan bli av.

Senare i höst har vi golvläggning inför Sparbanksdagen, värdskap på Falkenbergs Matdagar, golv- och garderobsarbete vid Dryckesmässan och garderobsarbete på Harrys Krogshow. Även dessa evenemang känns osäkra.

Vi lever just nu i en exceptionell tid. Då krävs exceptionella åtgärder.

Därför vänder vi oss nu till samtliga medlemmar med vädjan om stöd. Vi ser just nu två möjligheter att hjälpa till:

  1. Anmäl dig som prenumerant på Bingolotter. Detta gör du här på FBTKs hemsida. Skrolla nedåt tills du kommer längst ned på sidan, klicka på BingoLottos logotyp och följ instruktionerna. Förhoppningsvis vinner även du!
  2. Du kan också bidra med en inbetalning till FBTKs bankgiro, 221-2249. Märk din inbetalning ”Extra stöd”. FBTK har ca 300 medlemmar. Om alla bidrar med 100 kronor, blir det en lika värdefull som ansenlig summa. Om alla bidrar med 200 kronor…

Styrelsen för Falkenbergs BTK tackar på förhand och vill önska alla medlemmar en skön sommar. Var rädda om er, så ses vi snart igen – i hallen.

Falkenberg 2020-04-22

Tommy Lindskog, ordförande