Noterat

Golvläggning och -upptagning

By 1 oktober, 2018 No Comments

Golvläggare och –upptagare har åter gjort ett fantastiskt arbete. Fredagen den 28 september försågs A- hallarna med skyddsgolv inför en barnföreställning på söndagen.

Sven Johansson, med stöd av Lasse Svensson, basade för ett rutinerat gäng golvläggare bestående av Dick Torstensson, Mikael Stålbro, Padasak Taniviriyavechakul, Andreas Eriksson och Hussen Baker.

Sent på söndagskvällen togs golvet upp av ett arbetslag bestående av Sven Johansson, Nisse Billing, Micael Godtman, Mikael Stålbro , Tobias Hansson och Elliot Norling.

Stort TACK till alla er!

MEN!

Det har inte varit lätt att få ihop arbetslag den här hösten. Det har tyvärr inneburit, att vissa medlemmar fått dra ett oerhört tungt lass.

Falkenbergs BTK har en värdegrund, som bland annat innehåller en passus om vikten av att klubbens medlemmar ställer upp och hjälper till vid för klubben viktiga arrangemang. Golvläggning och –upptagning är ett sådant viktigt åtagande. Detta arbete genererar en mycket värdefull inkomst (ca 65.000 kronor per år) för klubben. Tyvärr tycks inte alla medlemmar ha förstått detta.

Nästa golvläggning inträffar måndagen den 15 oktober klockan 17.00. Då har du, som ännu inte hjälpt till, ett utmärkt tillfälle att göra en insats för FBTK – och dig själv!