Noterat

Höstens fjärde golvläggning och -upptagning

By 19 oktober, 2018 No Comments

De har kommit tätt i höst. Det handlar inte om lågtryck, utan om golvläggningarna och -upptagningarna. Måndagen den 15 oktober var det således dags igen. A-hallen iordningställdes med hårdgolv för gymnasiemässan. Volleybollklubbens damlag visade sig vara mycket duktiga på att lägga golvplattor och våra egna golvläggare gjorde allt för att hålla jämna steg med de starka tjejerna.

Från FBTK utgjorde följande arbetslaget: Conny Björn, Sven Johansson, Dick Torstensson, Christina Lindskog, Magnus Pohjolainen, Andreas Eriksson, Elliot Norling och Mikael Stålbro.

Torsdagen 18 oktober, ganska sent på kvällen, var det dags för upptagning av golvet. FBTKs arbetslag bestod av Sven Johansson, Tobias Hansson, Mikael Stålbro, Elliot Norling, Mattias Norling, Lukas Johansson och Niklas Johansson.

Stort tack till alla er som ställt upp under hösten! Vi får hoppas att fler känner sig manade att hjälpa till med de två golvläggningar som hittills är inbokade för våren. Det krävs att fler ställer upp!

Conny och Sven ledde golvläggningen med stor noggrannhet.

Andreas Eriksson, här tillsammans med några av FVBKs damer, har varit en av de allra flitigaste golvläggarna under hösten. Var har hans lagkamrater hållit hus?