NoteratOkategoriseradeUngdomarVeteraner

Julavslutningar för tre grupper

By 17 december, 2021 No Comments

I december duggar inte bara regn och snö tätt. Julavslutningarna kommer lika tätt som lågtrycken.

Halv elva hos Falkenbergs Bordtennisklubb inledde med sin avslutning onsdagen den 15 december. Man började med träning och avslutade med jultallrik, quiz och julklappsutdelning av Jan-Olof Johansson, RF-SISU Halland, som varit mycket värdefull som bollplank och inspiratör. Gunnar Grangéus och Torgny Ceder tackade å gruppens vägnar och överlämnade gåvor till Christina och Tommy. Det har inte bara handlat om pingisträning. Social samvaro samt studiebesök och föreläsningar har också stått på programmet.

Dags för quiz.

-Hur högt är nätet och hur många världsmästare har representerat Falkenbergs BTK?

Gruppen ”Halv elva…” träffas igen klockan 10.30 den 5/1 2022 i boulehallen vid Vallarna. Pingisträningen återupptas tisdagen den 11/1 klockan 14.00, då tillsammans med veterangruppen inom FBTK. För den som gärna vill träna över helgerna, finns möjligheten att delta i veteranträningen. Tider finns anslagna i hallen och samlade under en annan rubrik här på hemsidan.

Dagen därpå hade veteranerna sin julavslutning. Av försiktighetsskäl den här gången utan respektive. Pris till alla, många vinster i lotteriet, jultallrik och träning fyllde eftermiddagen.

Berith och Christina hade det körigt i pentryt…

…men resultatet blev fantastiskt!

På kvällen var det dags för ungdomarna att avsluta höstsäsongen och ta välförtjänt jullov. Filip Borgryd tackade spelare och föräldrar för en bra höst utan avbrott för coronastängningar. Träningen återupptas tisdagen den 11/1 2022 på de vanliga tiderna.

Ungdomarna belönades med godispåse och Festis.

Samtliga matvaror och all dryck kom som vanligt från FBTKs sponsorer ICA Kvantum och Carlsberg. Falkenbergs Bordtennisklubb framför sitt varma tack och önskar såväl medlemmar som sponsorer en riktigt GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR.