NoteratVeteraner

Kinna BTK-FBTK veteraner, en ojämn(?) historia som slutade oavgjort, 2,5-2,5

By 7 februari, 2018 No Comments

Det 35:e mötet mellan veteranerna från Kinna BTK och Falkenbergs BTK slutade oavgjort, 2,5-2,5. Om man räknar singel- och dubbelmatcher ser det lite annorlunda ut. Där ”vann” FBTK med 30-15.

Båda lagen var skade- och sjukdomsdrabbade, varför matchen kom att spelas med 4 tremannalag och 1 tvåmannalag. Dessutom fick en hemmaspelare dubblera och spela i två lag!

FBTKs första- och fjärdelag tog hem komfortabla segrar, 10-0, medan det var betydligt jämnare i de tre övriga matcherna. Det var också i första- och fjärdelagen som FBTKs spelare med full pott hörde hemma. Sven Johansson och Hans-Åke Benjaminsson i förstalaget samt fjärdelagets Lars-Åke Jacobsson och Hans Larsson var de FBTK-spelare som den här gången tog full pott, det vill säga tre singelsegrar och delaktighet i dubbelvinst.

Efter avslutat spel bjöd värdarna på förstklassig fika och underhållning i form av roliga historier och fiolspel av Lars-Olof Ehrnlund. Denne hade dessutom tillverkat en mycket speciell ”fågelholk” som lottades ut. Lycklig vinnare blev FBTKs Ingela Persson.

Nästa match mellan de båda klubbarna blir i november.

Resultat

Kinna BTK – Falkenbergs BTK   2,5 – 2,5  (15-30)

Lag 1  0-10   Hans-Åke Benjaminsson 3+dbl, Sven Johansson 3+dbl, Tommy Lindskog 3

Lag 2  6-4     Tore Andersson 2, Leif-Arne Svensson 2, Christina Lindskog

Lag 3  5-5     Jan Bengtsson 2, Tommy Persson 2, Tommy Johansson 1

Lag 4  0-10  Lars-Åke Jacobsson 3+dbl, Hans Larsson 3+dbl, Rune Andersson 3

Lag 5  4-1     Arne Fredman 1, Ingela Persson