Noterat

Stort TACK!

By 3 september, 2018 No Comments

Säsongens första golvläggning och –upptagning är genomförd. Sparbanksdagen är ett årligen återkommande evenemang i Falkhallen och kräver golvläggning i tre hallar.

Torsdagen den 30 augusti klockan 17.00 inleddes arbetet med att täcka A-hallarnas ömtåliga golv med hårdgolv och B-hallens röda pingisgolv med nålfilt. Arbetsledaren Conny Björn ledde sina styrkor från FBTK och Falkenbergs Volleybollklubb med sedvanlig noggrannhet, och strax före klockan 20 var hela golvet täckt.

-Det gick mycket bra idag, var Connys nöjda kommentar.

-Att det ska behöva vara så besvärligt att få medlemmar att ställa upp och hjälpa till med detta är ju löjligt! Det går snabbt och det är ju faktiskt riktigt roligt att arbeta tillsammans för klubben på det här viset, sammanfattade en av FBTKs golvläggande medlemmar.

Arbetslaget från FBTK bestod av Conny Björn, Dick Torstensson, Fredrik Möller, Sam Möller, Andreas Eriksson, Magnus Pohjalainen, Bruno Nettarp, Elliot Norling samt Christina och Tommy Lindskog.

Söndagen den 2 september med start klockan 14.00 togs det lagda golvet upp. Även det arbetet fungerade bra.

I arbetslaget från FBTK ingick Dick Torstensson, Andreas Eriksson, Erik Åhman, Alexander Andersson och Görgen Andersson.

Ett stort tack till er som hjälpte till, ett extra tack till Dick och Andreas som deltog båda dagarna. Ett tack också till Tommy Andersson, som ringde ihop de båda arbetslagen.

Nästa gång det ska läggas golv är onsdagen den 12 september. Då handlar det enbart om hårdgolv i A-hallarna. Golvet tas sedan upp söndagen den 16 september. Intäkterna från golvläggningarna (och -upptagningarna) är oerhört viktiga för klubben och ett utmärkt tillfälle för medlemmar att göra en insats för klubben.