Halv elvaNoteratVeteraner

Veteranerna välkomnar ”Halv elva-gruppen”

By 10 januari, 2022 No Comments

Samtliga veteraner önskas god fortsättning på det nya året!

Från och med tisdagen den 11 januari integreras ”Halv elva-gruppen” i ordinarie veteranträning. Det är då viktigt att vi inte enbart tränar med invanda partners, utan ägnar de nya medlemmarna uppmärksamhet, särskilt under den första träningstimmen.

Tyvärr har den förvärrade smittsituationen lett till att regering och myndigheter presenterat nya rekommendationer och restriktioner. Dessa gäller från och med onsdagen den 12 januari, men det är inget som hindrar att vi anpassar vår verksamhet omedelbart.

För oss innebär detta bland annat:

  1. Vaccination! FBTKs styrelse har i ett uttalande fastslagit att man förutsätter att alla som kommer till hallen är vaccinerade med minst två doser. Om du inte redan fått din tredje dos, boka tid snarast!
  2. Symptom. Om du har förkylning eller halsont, eller känner dig ”hängig”, kom inte till hallen! Andra symptom är bl a feber, huvudvärk och muskelvärk.
  3. Alla vuxna uppmanas begränsa nära kontakter inomhus. Därför avstår vi fikastunden tills vidare. Byt gärna om och duscha hemma. På läktaren sitter vi med minst 1 meters avstånd.
  4. Tvätta händerna och/eller använd handsprit!
  5. Du kan läsa mer och utförligare om ovanstående på www.krisinformation.se  och www.folkhalsomyndigheten.se