NoteratVeteraner

Veteranernas våravslutning

By 13 april, 2019 No Comments

Veteranerna har haft sin traditionella våravslutning, vilket innebär förkortad träning, gemensam lunch med kaffe och kaka, prisutdelning för klubbmästerskapen i singel och dubbel och, sist men inte minst, dragning i vårlotteriet.

Dessutom informerades om träningstider under maj och över sommaren samt om matcher och övriga aktiviteter säsongen 2019-2020.

Berith Bengtsson och Christina Lindskog dukade upp en mycket tilltalande buffé med potatissallad, rostbiff, grillad kycklingfilé och sallad, allt inköpt hos klubbens sponsor, ICA Kvantum. Till buffén serverades alkoholfri dryck från en annan sponsor, Carlsberg. Lunchen rundades av med kaffe och hembakt kaka. Berith, Christina och Tommy uppvaktades med blommor av mycket nöjda veteraner.

Lennart Nilsson och Nils Billing prisades för första- respektive andraplatsen i KM singel A-slutspel. Rolf Johansson/Tommy Lindskog och Micael Godtman/Karl-Arne Karlsson dito i dubbel.

I B-slutspelet gick priserna till Karl-Arne Karlsson och Tore Andersson i singel samt Tore Andersson/Bo Johansson och Jan Bengtsson/Nils Billing i dubbel.

Berith och Christina förberedde i pentryt…

…medan en grupp veteraner arbetade upp aptiten.

Nöjda veteraner i väntan på prisutdelning och lotteridragning.